yangın kapısı Options

Wiki Article

BirçOkay yangın kapısı modelinin yer aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, standart yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Yangın kapılarının uygulanacağı binalardaki kat planları yangın kapısı fiyatlarının değişmesinde etkili faktörler arasındadır. Ayrıca kaç adet istediğinize ve imalatta çalışacak olan usta sayılarına göre farklı fiyatlar talep edilebilecektir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Bu da siteyi kullanırken daha iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar. Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş olabilir ve diğer Online siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse tüm internet siteleri gibi, biz de sitelerimizde işlevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Yangın kapılarında tercih edebileceğiniz birçOkay design ve tarz bulunmaktadır. Her şeyden önce güvenliğinizin sağlanması amacıyla kaliteli bir şekilde üretilen yangın kapılarında dilediğiniz design ve tarzı seçebilirsiniz.

Mono blok gövde yapısı kol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik, elektrikli kilit karşılığı ve manyetik kilit eklenebilmektedir.

Yangın Kapısı İmalatı Yangın Kapısı İmalatı ve Satışı için bizden hizmet almak isteyen şirketlerin veya müşterilerin yararına olacak fiyatlar İle satış ve tamirat işleri yapıyoruz. Yangın Kapısı İmalatımızı türkiyenin dört bir yanına ulaştırmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, iyi malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çAlright tercih edilen kapılar olsa da en sağlam kapıların binanın discover this yapısına uygun çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği değişmemiştir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından geçirmek için test yapılacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Doorway yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

İstanbul Ucuz Yangın Kapısı İmalatı Hakkında Satışı Ve Bilgilendirme Sayfasıdır İstanbul yangın kapısı firmamız en kaliteli ve en ucuz yangın kapısı imalatı yapan ender firmalardan biriyiz. İstanbul yangın kapısı satışı için showromumuz ve satış ofisimiz ile sizlerin ürünlerimize kolayca ulaşguyız için yanınızda durmaktayız.

Yangın kapılarının sahip olması gereken en önemli özelliklerinden biri de duman sızdırmazlık niteliğidir. Çünkü yangından kaynaklı zehirli gazlar ve sağlığa zararlı dumanlar boğulmaya neden olur.

Report this wiki page